Hur fungerar laserbehandlingen för permamnent hårborttagning?

Läs allt om laserbehandling med Light Sheer diodlaser nedan innan du bokar tid!

Du får bästa pris på bästa läge hos Skånes trevligaste laserklinik.

Vi erbjuder alltid förmånliga paketpriser och särskilt förmånliga paket vid hårborttagning av oönskad hårväxt i ansiktet.

Hur fungerar laserbehandlingen för permanent hårborttagning?

ansikte_laserkliniken-i-mittskane

 

VARFÖR SKA MAN VÄLJA OSS OCH VÅR MASKIN?

Vi använder oss av Lightsheer Diodlaser (ej att förväxla med IPL!), som är en av marknadens bästa laser för permanent hårborttagning. Vår maskin är CE-certifierad och uppfyller alla krav. Vi är medlemmar i SEYF (Svenska estetikers yrkesförbund) och innehar tillhörande försäkringar.

HUR FUNGERAR DET?

Behandlingarna ger ett permanent resultat eftersom att hårsäckarna inte överlever den höga värmen som alstras vid uppvärmningen av hårstrået under laserbehandlingen. En viktig förutsättning är att de hårstrån som behandlas innehåller tillräckligt mycket pigment, då uppnås värmen som behövs för att förstöra hårsäcken för alltid.

HUR MÅNGA LASERBEHANDLINGAR BEHÖVER MAN?

Laserbehandlingarna genomförs med 6-12 veckors mellanrum beroende av var på kroppen behandlingen görs. Ofta räcker det med 5 till 8 laserbehandlingar men individuella skillnader finns och är svåra att förutsäga.

GÖR DET ONT OCH KAN MAN FÅ SKADOR AV LASERN?

Laserstrålarna känns som små stickningar i huden och de flesta klarar laserbehandlingarna utan någon smärtlindring. Skulle laserbehandlingen bli smärtsam kan vi erbjuda hjälp och råd för smärtlindring. En ökad eller minskad pigmentering kan uppstå, men det försvinner efter en tid. Det är viktigt att man är så blek som möjligt och skyddar området som ska laserbehandlas från solning. 

KOMMER HÅRVÄXTEN TILLBAKA?

De hårsäckar som behandlats med tillräcklig energi överlever inte den höga värmen som alstras via uppvärmningen av hårstrået. Överallt på kroppen (där det normalt växer hår) finns det dock tomma hårsäckar som när som helst kan börja producera ett hårstrå. Därför kan man tro att hår “kommer tillbaka” men det rör sig alltså om andra hårsäckar än de man redan behandlat. Ev behöver man göra efterbehandlingar av enstaka håstrån/områden när det gått en tid och det är nästan alltid svårare att helt få bort håret på män än på kvinnor.

KAN ALLA BEHANDLAS?

– info kommer inom kort

 

En tumregel är att håret ska vara mörkare än huden.

ATT TÄNKA PÅ FÖRE OCH EFTER BEHANDLING

-info kommer inom kort

 

Sagt om Laserkliniken:

parasoll_laserkliniken-i-mittskane

Jag har haft problem med oönskad hårväxt i hela mitt liv, och lagt ner mycket pengar på många olika behandlingar under de senaste 25 åren, men inte förrän jag kom till Laserkliniken i Mittskåne har äntligen håret tagits bort permanent. Jag har behandlats med liknande tekniker, men ingen har gett ett tillfredsställande resultat förrän nu. Jag är så oerhört tacksam, och vill verkligen uppmuntra alla att inte ge upp, men att man måste hitta någon som har rätt teknisk utrustning för ett bestående resultat. Den finns på Laserkliniken i Mittskåne. Och tack för ditt vänliga bemötande och hur du har fått mig att känna mig både fin och glad. Laserkund

Permanent hårborttagning med Light Sheer diodlaser

Boka en tid för gratis rådgivning eller skicka en mailförfrågan till info@laserklinikenimittskane.se med dina frågor.

Du får bästa pris på bästa läge hos Skånes trevligaste laserklinik. Vi erbjuder alltid förmånliga paketpriser.